Skip to content Skip to footer
Невропсихологичен кабинет ул. Сливница 12, гр. Сливен
Понеделник - Петък 10-16 ч. С предварително записан час
nevro-psihologichno izsledvane telk

Изготвяне на експертно психологично становище, което да послужи пред ТЕЛК/НЕЛК, органите на различни държавни институции, ЦДГ, училища, специализирани заведения, органите на съдебната власт.

когнитивна терапия неврорехабилитация

Невропсихологичната когнитивна рехабилитация има за цел да намали въздействието на когнитивните дефицити в ежедневния живот.

nevropsihologichno izsledvane deca

Oпределяне когнитивния профил на детето, с неговите силни и слаби страни. Поставяне на диагноза. Съставяне на индивидуален ефективен терапевтичен план за подобряване на състоянието и преодоляване на затрудненията.

stress managment therapy

Невро-психотерапия за управление на стреса включва използването на различни техники и индивидуално разработени терапевтични програми целящи намаляване нивата на стрес, облекчаване симптомите на стрес и различни стратегии за неговото правилно управление.

Nevrorehabilitacij pridobiti mozycni uvrejdanij nevropsiholog valentina dimitrova Syarova

Мозъчна травма от всякакъв произход, която се появява остро, причинявайки трайно неврологично увреждане на пациента, което влошава неговия функционален капацитет и качество на живот.

Специфични обучителни нарушения

Специфичните обучителни нарушения са част от невроразвитийните нарушения, които се срещат при деца, които имат нормален интелект и които нямат моторни, сензорни (увредени зрение, слух) или психиатрични проблеми.

Този сайт използва бисквитки, за да работи оптимално. Научете повече за нашата: поверителност-на-данни

©Copyrighted content www.valentinadimitrova.com!